2 Ekim 2015 Cuma

Seçim ve Yine İşsizlik


  Yeni seçim yine işsizlik kimsenin önünü görmediğinden bu dönemde ne olacağını bilmediğinden kemer sıkmaya harcamaları ve personel alımını minimuma indirmiş durumda. Eee böyle olunca işsiz yine işsiz birde şimdi yenileri de eklenince para harcanmaz bir şeyler alınmaz oldu. Ekonomi çökmüş g20 de 17. sıradan gerileyip 19. sıra düştük bu durum bile her şeyi anlatıyor aslında.
  Düşünecek çok şey var ama bizde çalışan kesim bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasıyla bir pirinç yol kaydetmiyoruz. İnsan sömürüsü araştırma konusu olsa dünyada bence Türkiye birinci olur. Şirket mantıkları kendini belli ediyor bin lira veririm çalışmak istersen yoksa senin gibi çok var dışarıda çalışmak istersen deme küstahlığını gösterecek kadar pişkin olmuşlar.
  Çok uzağa değil 2009 yılına gidelim işe alım süreçleri böyle miydi bir düşünün bu kadar saygısız miydi insan kaynakları.
  Olmaz ya işsizlik çok azalsa kıymeti o zaman mı anlaşılır. Başka bir yerde çalışanı kendi şirket bünyesine almak için taklalar atanda siz olursunuz ben çok iyi biliyorum.
  Hayırlı cumalar dilerim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder